Türkiye'nin köklü gıda perakendesi Tüm Türkiye genelindeki mağazalarında uygun fiyattaki ürünler gelecek. Bim aktüel ürün kataloğunda bu hafta hangi ürünler var. Öncelikle Bim bir kaç haftadır cuma aktüel ürünlerini çarşamba günleri getiriyor. Bu hafta cuma günü gelecek ürünlerde yine çarşamba gününe alındı. Çarşamba aktüel listesini ayrıca açıklayacağız. Salı indirimli fiyatları şu şekilde olacak.

BİM AKTÜEL ÜRÜNLERİ;

Şarjlı dişi fırçası Starter pack markasi Oral-B ekstra başlık ile birlikte satışa sunulacak. kadınlara ait el yüz temizliği ürünlerinde bu hafta hangi ürünler gelecek. Yüz ve vücut temizleyici likit 34,90 TL olacak. Tüy alıcı ve şekillendirici tıraş makinası ise 39,90 Tl olacak. Hijyenik ultra ped fiyatı 12,90 Tl olacak. Yüz bölgesi sir ağda kalemi ise Remove Retouch pen 14,90 Tl olacak.

Yaşlanma karşıtı göz çerçevesi kremi ise 22,90 Tl olacak. Yaşlanma karşıtı bakım kremi 22.90 Tl. Cilt maskesi 8.95 Tl olacak. Roll on deodorant 14,90 Tl. Brut EDT erkek parfümü 29,90 TL. Kod 8 Deodorant 9,95 TL olacak. Bim'de 12 Mayıs 2020 salı aktüel indirim ürünleri arasında yoğunluk olarak bakım ürünleri yer alıyor. Erkek ve kadın bakım ürünlerinden bir diğeri ise Kod 8 ürünleri arasında erkek parfüm, erkek losyonu, urban care şampuanı sıvı saç kremi, saç kremi saç serimi, toğuz tokası, konjat cilt temizleme süngeri, tarak, toz deterjan, konsantre yumuşatıcı, çok amaçlı temizleyici, çok amaçlı sprey, çamaşır makinesi temizleyici, bulaşık makinesi temizleyici, duş jeli, dli banyo lifi, bulunuyor.

TEMİZLİK ÜRÜNLERİ;

Geleneksel sabun Duru prinalı marka, La dicva marka katı sabun çeşitleri, Naturalove koku kesesi, bulaşık eldiveni, 10lu siyah nitril ekstra kadın eldiveni, 2litemizlik bezi mikropower, bulaşık altlığı, el kremi, savon de royal sıvı sabun aks cam temizleyici olacak. bind activit bulaşık makinesi kokusu tül toplayıcı ürünleri bu hafta bim indirimli ürünleri arasında yer alıyor. 13 Mayıs çarşamba bim aktüel ürünlerini de aktarmaya devam edeceğiz.

Tüm ürünlerin listesine ve fiyatlarına erişmek için https://www.bim.com.tr/Categories/100/aktuel-urunler.aspx?Bim_AktuelTarihKey=576# adresini ziyaret edebilirsiniz.

İŞİN OLSA