A101 mağazaları bu haftaki aktüel ürünleri bugünden itibaren mağazalarda satışa çıkartılacak. Diğer yandan 12 Mart 2020 aktüel ürün katalog listesi de belli oldu. Ürünlere ait fiyatlar sosyal  medya üzerinden açıklanan paylaşımlar ile belli oldu. Bu haftaki gelecek ürünler arasında elektronik ürünler olacak. Televizyon, cep telefonu, araç malzemeleri ev gereçlerinden bardak, çatal, kaşık, tabak, tencere gibi bir çeşitte ürünler yer alıyor.

A101 12 MART 2020 PERŞEMBE AKTÜEL ÜRÜN KATALOGU

Birinci sayfada yer alan elektronik ürünler arasında Hı - Level marka televizyon yer alıyor. Televizyonun fiyatı 2599 Tl olacak. Diğer yandan Samsung marka Galaxy a10 cep telefonu bulunuyor. Fiyatı ise 1099 Tl olacak. Birinci sayfada yer alan malzemeler arasında araç malzemeleri bulunuyor. akü, araç süpürgesi ve bir çok çeşitte ev gereçleri, mutfak ürünleri yer alıyor.

12 mart perşembe akasta 78 parça deri kutulu çatal kaşık ve bıçak takımı 599 Tl olacak. Lav marka bardak seti, papilla marka ürünler bulunuyor. Arzun ütü, tencere, en büyük market zinciri A101'in 8 bin markette olacak.

A101 KARİYER PERSONEL ALIMI;

A101 Mağazaları kariyer portalları üzerinden iş başvuruları alacak. İnsan kaynakları departmanlarına gönderilmek üzere başvuru yapmak isteyen adaylar kişisel bilgiler, eğitim bilgileri, iş bilgilerinin girişi yapılması ile gönder butonuna tıklamak yeterli olacaktır.

Editör: TE Bilisim