Koronavirüs ile mücadele kapsamında Ekonomik İstikrar kalkanı Programı ihtiyaç sahiplerine yardım ödemelerinden 1. faz ile 2. faz ödemelerini tamamlanmasının ardından 3. faz başvuruları başladı. Başvurularda kapsam dışı olan kamu işçileri taşeron işçiler, memurlar, kısa çalışma ödemesi alanlar, işsizlik maaşı alanlar, emekli maaşı yada aylık geliri olanlar, 1. faz 2. faz ödemesi alanların başvuruları kampsam dışı olarak sonuçlandı.

BİN TL YARDIM BAŞVURU SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pandemi sosyal destek programına başvurular e-devlet üzerinden yapılacak. Başvuruların sonuçları da e-devlet sistemi üzerinden öğrenilecek. Sonuçları öğrenmek için https://www.turkiye.gov.tr/acshb-pandemi-sosyal-destek-on-basvurusu adresine tıklayın. T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi girişi yaparak başvuru durumundan sonucunu öğrenebilirsiniz. Başvuru değerlendirilmesinde kapsam dışı dışı olanların sonuçları olumsuz olarak değerlendirildi. Başvurusu olumsuz olanların değerlendirmede bir yanlışlık olduğunu düşünenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ulaşabilirler.

ÖDEMELER NE ZAMAN YAPILACAK!

Bin Tl Coronavirüs destek ödemesi başvuruların değerlendirilmesinin yanı sıra ödemeler de yapılmaya başlandı. Ödemeler için belirttiğiniz adres bilgilerinden PTT aracılığı ile evlerde ödeme yapılabilecek. Gelişmeleri takip etmek için

Editör: TE Bilisim