Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde açıklanan önemli projelerden bir tanesi olan Yüz bin toplu konut projesi kaldığı yerden devam ediyor. Toplu Konut İdaresi başkanlığı kira öder gibi ev sahibi yapan projede yoğun bir başvuru olmuştu. 100 Bin sosyal konut projesi ertelenen kura çekilişleri için yeni bir açıklama yaparak, kuraların kaldığı yerden devam edeceğini ilan etti. Buna göre 29 Nisan 2020 tarihinde TOKİ canlı yayında hangi kuralar çekiliyor.

NEVŞEHİR VE YOZGAT 100 BİN KONUT PROJESİ;

Nevşehir Kocaklı 2. etap 150 konutlu, Nevşehir Acıgöl 124 Konutlu, Nevşehir Derinkuyu ilçesinde ise 125 Konutlu son olarak Yozgat Saraykent projesinde 200 Konutlu 2+1 ve 3+1 evlerin çekilişleri yapıldı. Yozgat Toki noter kurası 14:00'da başladı. Diğer kuralar ise 12:00'da başladı. Facebook, Youtube, Instagram canlı yayınları ile an bean aktarılan çekilişlerden ismi çıkmayan adaylar için başvuru ücretlerini Halkbank yada Ziraat Bankası üzerinden şubeye gitmeden geri alabilecekler.

30 NİSAN TOKİ KURA TAKVİMİ;

Isparta Aksu, Sütçüler, Konya Beyşehir Huğlu ile Üzümlü projeleri de internet canlı yayını yapılacak.

https://isinolsacom.teimg.com/isinolsa-com/images/upload/image_688.png

HALKBANK PARA İADESİ AÇIKLAMASI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı TOKİ idaresinde Hazine ve Maliye Bakanlığının destekleri ile yapılan Toplu Konut İdaresi kura sonucunda ismi bulunmayanların para iadeleri nasıl yapılacağı belli oldu.

Halkbank’tan bilgilendirme TOKİ kurasında isimleri bulunmayan vatandaşların başvurusunda yatırdıkları ücretlerin iadeleri için Halkbank internet sitesi üzerinden iade yapabilecekler. 

KURA SONUÇLARINI CANLI İZLE;

http://www.twitter.com/Toki_kurumsal

http://facebook.com/tokikurumsal

http://instagram.com/tokikurumsal

Editör: TE Bilisim