Bim mağazaları korona günlerinde müşterine hizmet vermeye devam ediyor. Son olarak 3 Nisan 2020 cuma günü raflardaki yerini alan indirimli ürünlerin yanı sıra vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ürünlerin stoklarını da  arttırdı ve mağazalarındaki açıklanan genelgeye göre çalışma saatleri güncelledi. Geçtiğimiz günlerde ŞOK mağazaları cepte şok uygulaması ile ücretsiz siparişleri eve kadar getireceğini duyurdu. Evde kal kampanyasına uygun olarak eve siparişler de arttığı açıklanıyor. BİM 10 Nisan 2020 cuma aktüel ürün kataloğu ürünlerinde fiyatları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER;

Arnica süpürge Tefal ütü, fakir marka saç kurutma makinesi erkek bakım malzemeleri temizlik ürünleri bayan saç düzleştirici, mutfak ürünleri, çift kapalı dolabı, çocuk oyuncakları, yakak odası, mutfak ve ev ürünleri yer alıyor. Birinci sayfada yer alan elektrik ürünlerden arnica A sınıfı 750 watt 75 Dp, ses seviyesinde elektrikli süpürgenin fiyatı 399 Tl olacak. 

ELEKTRONİK ÜRÜNLER FİYATLARI;

Tefal marka buharlı ütünün özelliklerinde 2400 Watt, s yıl group sb türkiye garantisinde fiyatı ise 199 Tl olacak. Fakir marka saç kuruma makinesi ise 75,00 Tl olarak satılacak. Titreşimli yüz temizleme cihazı ise 39,90 TL olarak satılıyor. Saç düzleştirici markası fakir saçın yıpranmasına ve elektriklenmesini önleyici özelliklerinde 59 Tl, son günlerde koronavirüs nedeniyle erkek berberleri çalışmalarına ara verdi. Bu sebeple erkek bakım ürünlerine satışlar arttı. Saç ve sakal kesim makinelerinden Braoun marka 4 farklı tarağı ile 139 TL olarak satılacak.

EV, MUTFAK ÜRÜNLERİ;

El dikiş makinesi 49,90 Tl olarak, elbise askısı ahşap olarak ve plastik olarak 2 farklı modeli bulunuyor. Halı çırpıcı, saplı faraşlı fırça, tablet mob temizlik set,, tek fiyat fırça ve plastik ürünlerde tek fiyat seçeneği ile temizlik ürünleri arasında yer alıyor. 

Bim katalogunu ikinci sayfasında mutfak ürünleri bulunuyor. Kumtel marka cam set üstü ocak, Davlumbaz fırın, fakir marka blender seti, 8 bölmeli çift kapaklı dolap, çay makinesi, katmer ve gözlem sacı, lav marka cam ürünleri, bir çok tabak, tencere setleri bulunuyor. Pilsan marka oyuncaklarda diğer çocuk oyuncaklarda  bu  cumadan itibaren bim mağazalarında satılmaya başlanacak. Üçüncü sayfa yatak odasında ve oturma odamızda kullanabilecğeimiz mobilyalar, halılar, nevresim takımları, pek çok çeşitte ürünler bulunuyor.  

Editör: TE Bilisim