Günümüz de paraya en çok ihtiyaç duyan kişilerden bir tanesi kesinlikle öğrencilerdir. Bilindiği üzere gençler harcamaktan korkmaz ve bu yüzden ceplerinden para kalmayınca acil çalışma ihtiyacı duyar. Peki öğrencilere ek iş veren firmalar hangileridir?

Öğrencilere genel olarak sabit firmalar iş vermemekte olup bu firmalar sürekli değişiklik göstermektedir. Bu yüzden öğrencilere ek iş veren firmalar aramak yerine adaylar aşağıdaki yorum bölümünden kendilerini tanıtıcı bir yazı yazabilir ve öğrenciye ek iş veren firmaların eline iş geldikçe onlara dönüş yapmasını bekleyebilir.

ÖĞRENCİLERİN YAPACAĞI İŞLER

Öğrencilere çok sayıda firma farklı işler vermektedir. Örneğin son zamanlarda bir çok firma öğrenciye tesbih dizme işi vermektedir. Tesbih popüler hale geldiği için firmalar dizme de yetişemeyebiliyor. Burada devreye giren öğrenciler para kazanabilir.

Yine evde poşet katlama, evde kutu katlama, evde boncuk işleri (bayan öğrenciler) vb. gibi ek işler öğrencilere verilmektedir. Bunların yanı sıra internet üzerinden de anket doldurma, içerik yazma, reklam yayımlama, satış yapma vb. gibi sektörler için de öğrencilere ek işler verilmekte olup öğrenciler buralardan aylık bin - bin 500 liraya kadar kazanç elde edebilmektedir. Sizlerde hemen aşağı yorum bölümünden mesaj bırakarak firmaların sizlerle iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz.

DİĞER EK İŞLERİ BURADAN GÖREBİLRİSİNİZ

Editör: TE Bilisim