Gelişmeye devam eden Türkiye işsizlik sıkıntısı bireyleri mağdur etmektedir. Her geçen gün giderek artış gösteren işsizlik oranı bireylerin geçimini sağlamasını zorlaştırmaktadır. Çalışma hayatına sahip olan kişiler gelirlerini elde ederken ihtiyaçlarını karşılayamadıklarından dolayı şikayet etmektedir. İkinci bir iş yaparak gelirlerini arttırmayı hedefleyen kişiler çalışma saatlerini arttırarak gelirlerinin limitinde artış göstermek için ellerinden geleni yapmaktadır.

KİBRİT PAKETLEME İŞİ

Genellikle ev hanımları boş vakitlerini değerlendirmek için kazanç elde etmek istemektedir. Aynı zamanda ev ekonomisine yardımcı olarak eşlerinin üzerindeki yükü hafifletmek üzere çalışma hayatına aktif bir şekilde giriş yapmaktadır. Ek işinizi tercih ederken yapabileceğinize inandığınız bir iş seçimi yapmanız gerekecektir. Böylece kendinizi ek işinize odaklayıp kazancınızı oluşturabilirsiniz. Ek iş veren firmalar artan talep doğrultusunda giderek sayılarını arttırırken bireylere gelirlerini elde etmeleri için yardımcı olmaktadır. Ek iş veren firmaların bir çok iş seçeneği bulunurken bu işler arasından tercihini yapmak size kalmıştır. Kibrit paketleme işi de ek iş veren firmaların iş seçenekleri arasında bulunurken başvurunuzu yaparak gelirinizi elde edebilirsiniz. Çok sayıda bulunan kibritleri paketleyerek satışa hazır hale getirecek emeğinizin karşılığını alacaksınız. Aynı zamanda ek iş veren firmalar gerekli olan tüm malzemeleri temin ederek işi yapacağınız bölgeye kargo yoluyla teslim etmektedir. Böylece malzemeler için masraf harcamayacak cebinizden para çıkmasına karşı olacaksınız.

PAKETLEME İŞİ VEREN FİRMALAR

Kibrit paketleme işi veren firmalara internet yoluyla ulaşabilir, güvenilir siteler üzerinden irtibata geçerek birebir konuşma halinde kafanıza takılan soruları sorarak cevaplandırabilirsiniz. Kendinizi geliştirerek gelirinizi arttırmak için elinizden geleni yapacak ekonomik yönden rahata kavuşarak ihtiyaçları karşılarken düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca ek iş veren firmaların başvuru zamanlarını güncel olarak takip edecek başvuru tarihlerini kaçırmamak için bilgilendirme sisteminden yararlanarak işinize başlamak üzere ilk adımı atacaksınız.

İŞKUR PAKETLEME İŞİ İLANLARI:

Kibrit paketleme işi dışında çeşitli paketleme işleri için İŞKUR'a ilan veren firmalar en az ilköğretim mezunu işçi personel alımları yapıyor. İŞKUR paketleme iş ilanlarına ulaşmak için esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=22893 bağlantısını kullanabilirsiniz.