Ülkemizde çok sayıda kişi çalışsa da çalışmasa da ek iş yaparak maddi durumunu daha iyi seviyeye getirmeye çalışmaktadır. Firmalarda bunu bildiği için işçi almak yerine zamanı geldiğinde işlerin bollaştığı anlarda evlere ek işler vermekte ve bu sayede hem kazandırmakta hemde kazanmaktadır.

Özellikle kadınların en çok dikkatini çeken işlerden bir tanesi evlere boncuk işidir. Peki sizlerde evinizde oturduğunuz yerden boncuk işi yaparak para kazanabilir misiniz? Evlere boncuk işi veren firmalar hangileridir? Boncuk işi ile aylık ne kadarlık bir kazanç elde edilir?

BONCUK İŞİ NEDİR?

Evinizde oturduğunuz yerden para kazanmak ister misiniz o zaman boncuk işi tam size göredir. İlgili firmalar sizlere boncukları iletmekte ve onları istedikleri şekillere sokmanızı söylemektedir. Kimileri boncuklardan bileklikler, kolyeler yapmakta, kimi boncukların süslenmesi talep edilmektedir. Sizlerde firmanın istediği işi yaparak boncuk işinden 500 - 600 lira gibi gelir elde edebilirsiniz.

BONCUK İŞİ VEREN FİRMALAR

Ülkemizde çok sayıda firma evlere boncuk işi veriyor ancak işleri daimi olarak vermiyor sadece ellerinde iş yoğunluğu olduğu zamanlarda vermektedir. Bu sebepten dolayı firma isimleri paylaşılamamaktadır. Eğer evinizde boncuk işi yapmak isterseniz aşağı yorum bölümünden oturduğunuz il, ilçe ve size ulaşılacak bir mail adresi verirseniz firmalar sizinle iletişim kuracaktır.

DİĞER EK İŞLERİ BURADAN TAKİP EDİNİZ

Editör: TE Bilisim