Şu anda pek çok kişi oturduğu yerden nasıl para kazanabileceğini düşündüğü için internetten para kazanma yollarını araştırmaktadır. İnternet üzerinden para kazanılacak en kolay yöntemlerden bir tanesi anket doldurmaktır. Evinizde  oturduğunuz yerden birkaç dakikanınızı ayırarak anketler doldurabilir ve para kazanabilirsiniz.

Dolduracağınız anket türü ve anket sitesine göre farklı büyükllükte para kazanma imkanına sahipsiniz. Peki evde anket doldurarak nasıl para kazanılır? Anket ile para kazandıran siteler hangileridir? Sizlere bu soruların yanıtlarını veriyoruz.

ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK

İnternet üzerinden çok sayıda kuruluş anket doldurarak para kazandırmaktadır. Ancak bu siteler sürekli olarak değiştiği için size belli başlı sitelere vereceğiz.

SurveyScout, Survey Savvy, Haris Polls, Opinion Outpost, ZoomPanel, Opinion Place, CVS Advisor, Toluna TR, Myiyo TR, GFK TR, Global Test Market TR, ve Survey Spot siteleri şu anda gündem en çok bulunan anket doldurarak para kazandıran sitelerden birkaç tanesidir. Bu siteler aracılığı ile anket doldurarak para kazanabilirsiniz.

Ancak bazı sitelerin vaat ettiği gibi aylık bin dolar, aylık beş bin dolar gibi rakamlara sakın inanmayın. Anket doldurarak aylık olarak sadece harçlığınızı çıkartabilirsiniz çünkü anket başı çok fazla para verilmemektedir.

DİĞER EK İŞLERİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim