Türkiye'nin başkenti Ankara'nın nüfusu her geçen gün artıyor. Nüfus yoğunluğunun fazla olması ve iş olanakların aşırı gelişmemesinden dolayı Ankara'da pek çok kişi işsiz kalmaktadır. Yine ilimiz Ankara'da yaşam standartları ve kira ücretleri pahalı olduğu için pek çok kişi Ankara evde ek iş, Ankara eve ek iş veren firmalar gibi aramalar yaparak kendilerine iş imkanı yaratmaya çalışmaktadır. Peki Ankara Evde ek iş veren firmalar hangileridir? Bu firmalarda eve ek iş alanların kazançları ne kadar olur

ANKARA EVDE EK İŞ VEREN FİRMALAR

Ankara'da evde ek iş veren firmaların sayısı bir hayli fazladır. Özellikle Çankaya, Kızılay, Sincan, Etimesgut, Yenimahalle, Keçiören vb. gibi mahalle ya da ilçelerde çok sayıda firma eve ek iş vermektedir. Ancak her firma düzenli olarak ek iş vermediği için sizlere firma yerine ek iş olanaklarından bahsedeceğiz.

ANKARA EVDE EK İŞ FIRSATLARI

Ankara ilinde genel olarak evlere tesbih dizme işi verilmektedir. Bu iş ile tesbihleri dizerek para kazanabilirsiniz. Yine kutu katlama, terzilik yapmak, süs eşyaları oluşturma, örgü ve oya işleri, vazo ve süsleme, şişme doldurma, yaprak sarma vb. gibi pek çok firma ya da kişi Ankara ili için evde ek iş fırsatları sunmaktadır. Bu fırsatlar yararlanmak istiyorsanız sizlerde aşağı bölümden yorumlarınızı iletişim bilgileriniz ile gönderirseniz firmaların sizi bulmasını sağlayabilirsiniz.

TÜM EK İŞ İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim