Polis Akademisi her geçen gün yeni duyurular yayımlıyor. Az önce 22 Eylül 2020 tarihi ile gelmiş olan duyuruya göre Başpolis Memuru Adayarı için ilk derece amirllik sınavı adaylarını ilgilendiriyor. Bu kapsamda İlk Derece Amirlik Eğitimi Sözlü Sınava katılacak olan Başpolis memurları için sınav giriş belgeleri duyuruldu.

SINAV TARİHİ BELLİ OLDU!

Akademiden gelen duyurya göre Başpolis Memuru ve Kıdemli Başpolis Memurlarının İlk Derece Amirlik Eğitimi Sözlü Sınav Giriş Belgeleri duyuruldu. Buna göre sözlü sınavlar 28 Eyllü 2020 ile 09 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacak.

AKADEMİDEN GELEN DUYURU:

EMNİYET TEŞKİLATINDA GÖREVLİ BAŞPOLİS MEMURLARI İLE KIDEMLİ BAŞPOLİS MEMURLARININ İLK DERECE AMİRLİK EĞİTİMİ SÖZLÜ SINAVLARI  28 EYLÜL-09 EKİM 2020 TARİHLERİ ARASINDA POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI GÖLBAŞI YERLEŞKESİNDE YAPILACAK OLUP, SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARIN SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANMIŞTIR.

SINAV GİRİŞ BELGELERİ AÇIKLANDI!

Polis AKademisi başkanlığı sınav giriş belgelerini Online sorgu ile açıkladı. Adaylar e-Devlet giriş bilgileri ile sınav giriş belgelerini öğrenbilecekler.

SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA İÇİN TIKLA