Polis Akademisi Başkanlığı 09 Haziran 2020 tarihi itibari ile yayımlanmış olan duyuruya göre POMEM ve PMYO adaylarını ilgilendiren duyuru yer alıyor. COVİD-19 nedeni ile ertelenmiş işlemlerine devam edeceklerini duyuran Polis Akademisi Başkanlığı Polis Memuru Alımı ve Komiser Yardımcısı alımları işlemlerine devam edecek.

Polis Akademisi Alımları kapsamında her yıl yapılan POMEM ve PMYO alımları için memur olarak atanacaklar için uygulanacak sınavlar için tarihler açıklandı.

POMEM VE PMYO EĞİTİM SONU SINAV DUYURUSU:

Polis Akademisi Başkanlığı 9 Haziran 2020 tarihi ile Eğitim Sonu sınav için şu sözlere yer verdi.

Pandemi nedeniyle (Kovit-19) Sağlık Kurulu Raporu işlemleri tamamlanmadığı için 09.06.2020 tarihinde yapılan eğitim sonu sınavına katılamayan Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden mezun olan adayların sınavları, Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği hükümleri gereği Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde 10 Temmuz 2020 tarihinde PMYO mezunları için saat:09.30’da, POMEM mezunları için saat: 10.00’dan itibaren randevu usulüyle yapılacaktır.

Söz konusu sınava, okul müdürlüklerince kendilerine eğitim sonu sınavına gireceği bildirilen adaylar katılacaklardır.

Yapılan duyuruya göre devam eden Koronavirüs önlemleri kapsamında sınav işlemleri randevulu bir şekilde yapılacak.

Polis Akademisi Başkanlığından gelen tüm duyuruları sizler için takip ediyoruz. Anlık olarak haberdar olabilmek için İşin Olsa mobil uygulamasını indiriniz.

Editör: TE Bilisim