Ülkemizde bilindiği üzere pandemi süreci içerisinde Milli Eğitim Bakanlığı uzaktan eğitim kararı aldı. Buna göre tüm Türkiye geneli uzaktan eğitim devam ederken imkanı olmayan öğrenciler uzaktan eğitime katılabilmek için ancak MEB'in EBA destek noktalarına ulaşması gerekiyor. Evinde bilgisayarı, tableti ya da telefonu olmayan kişiler eğitimden yararlanamıyor. Buna göre Borusan şirketi tarafından verilen müjdeli haber ile durumu olmayan çocuklar için ücretsiz tablet verileceği söylendi. Ücretsiz tablet başvuruları bugün sona eriyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için ücretsiz tablet başvurularını adayların bugün kesinlikle yapması gerekmektedir. 

Nasıl Başvuru Yapılır?

Borusan firması tarafından ücretsiz ve karşılıksız tablet verilecek. Tablet başvuruları bugün sona eriyor. Peki nasıl başvuru yapılır? Hemen ücretsiz tablet almak isteyenlerin https://bit.ly/3fPWlBh linkini tarayıcılarının URL bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Sayfanın en altında BAŞVUR butonu bulunmakta olup adayların öncelikle bu butona basması gerekiyor.

Ardından kişileri üye olma yerine form göndermekte olup bu form üzerinden adaylar isim soy isim, doğum tarihi, cinsiyet vb. gibi alanları doldurması gerekmektedir. Üye olan kişiler tekrar başvuru sayfasına yönlenecek olup buradan ücretsiz tablet başvurusunu yapabilirler.

BUGÜN BAŞVURULAR SONA ERİYOR.

Başvuru Linki: https://bit.ly/3fPWlBh

Detaylı bilgi ve adım adım talimat için mobil uygulamamızı indirerek öğrenebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan