Eğitim sisteminin uzunca sürelerdir çeşitli problemleri çözmek, eğitim sorunlarını kaldırmak gibi nedenlerden dolayı köklü değişikliklere maruz kaldığına şahit olduk. Bu değişikliklerin çoğu zaman öğrencilerin, eğitmenlerin ve velilerin istemediği sonuçlara neden olduğu sosyal medya gündemine sık sık yansıdı.

Konuya ilişkin 23 Ekim 2018 tarihi itibariyle canlı yayında Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 2023 eğitim vizyonu hakkında önemli açıklamalar gerçekleştirilecek.

Bu açıklamalardan öğrenci, öğretmenler ve veliler oldukça umutlular. Öyle ki eğitimde yolunda gitmeyen problemlerin, yaşanan çeşitli zorlukların, eğitimin kalitesinin yükseltilmesi gibi noktalarda önemli gelişmelere ev sahipliği yapması bekleniyor.

Sosyal medya gündeminin de ortak konusu

Milli Eğitim Bakanlığı görevine eğitim kökenli bir bakanın getirilmesi, eğitimdeki problemlerin çözülmesi açısından önemli bir dayanak olarak gösteriliyor. Öğrenciler ve eğitmenler kadar velilerin de son derece umutlu olduğu 2023 eğitim vizyonuna yönelik tüm gelişmeler canlı yayınla eş zamanlı olarak isinolsa.com üzerinden sizlere ulaştırılacak.

Bu açıklamalar dahilinde öğrenci, veli ve öğretmen üçlüsünü yakından ilgilendiren gelişmeleri, anlık olarak mobil uygulamalarımız veya sosyal medya hesaplarımız üzerinden de sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Bakan Selçuk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna aktarılan 2023 eğitim vizyonuna yönelik detaylardan haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim