Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ile İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi ikinci üniversite sınavsız kayıtları devam ediyor. Buna göre öğrenciler çok sayıda bölüm için ikinci üniversite kapsamında hiçbir ücret ödemeden başvurularını gerçekleştirebilmektedir.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ikinci üniversite kayıtları 5 Eylül 2017 tarihinde başlamıştı ve adaylar başvurularını 18 Eylül 2017 tarihine kadar gerçekleştirebilecektir.  İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi kayıtları ise 11 Eylül 2017 tarihinde başladı ve adaylar başvurularını 6 Ekim 2017 tarihine kadar internet üzerinden gerçekleştirebilmektdir.

YGS - LYS ŞARTI YOK

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ile İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine ikinci üniversite kapsamında hiçbir sınav koşulu olmadan müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

  • Hangi Şartlar Aranmaktadır

Bölüm için özel bir şart olmadığı takdirde adayın sadece her hangi bir üniversitenin ön lisans ya da lisans programlarında eğitim görüyor veya mezun olması gerekmektedir. Bu koşula uyan adaylar Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ile İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine ikinci üniversite kapsamında koşul ve sınav şartı aramadan müracaatlarını gerçekleştirebilir.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi - 18 Eylül 2017
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi - 6 Ekim 2017

TÜM EĞİTİM HABERLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ