Az Önce Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi başkanlığı tarafından yapılan Son kaika duyurusuna göre KPSS sınavına katılacaklara önemli uyarıda bulundu. 14 temmuz 2019 tarihinde uygulanacak olan 2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) adaylarının sınava giriş yerleri ve sınav giriş belgelerini açıklayan ÖSYM adaylara çok önemli duyuruda bulundu.

DİKKAT!

Adaylar Sınav giriş belgelerine 04 temmuz 2019 tarihi itibari ile saat 16:05 ten sonra ulaşabilecekler. ÖSYM tarafından yapılan uyarıya göre 14 temmuz 2019 tarihinde yapılacak KPSS-A ve Öğretmenlik sınavına adaylar Genel Kültür ve Genel yetenek konularından oturumunu 10:00 da başlayacak ve Eğitim bilimleri için oturumuna 14:30 dan sonra alınacak. 

Adayların bu saatlerden önce sınav binalarında bulunmaları gerekmekte ve bu saatlerden sonra sınav binalarına gelen adaylar sınava alınmayacaklardır. Her yıl malesef adayların başına bazı sebeplerden dolayı engeller çıkıyor ve sınava geç kalıyorlar. Bizim tavsiyemiz sınav saatlerinden önce binaların önünde bulunup ortama alışmanızdır. 

Herkese İşin Olsa ekibi olarak başarılar dileriz. Sınav giriş belgelerine ulaşamayan adaylar Buraya Tıklayarak ulaşabilirler.

Editör: TE Bilisim