Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinden (ÖSYM) son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyurunun satır başlıkları ise şu şekilde oldu: Geçtiğimiz günlerde yayımlanan 2018/1 KPSS başvuru kılavuzunda bazı kadrolara güncelleme yapıldığı duyuruldu. Peki ÖSYM tarafından yapılan bu son dakika duyurusunda hangi kadrolara güncelleme yapıldığı ile ilgili bilgilendirme yapıldı mı? Yapılan açıklamanın detaylarında ÖSYM nelere yer verdi?

İŞTE DETAYLAR

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan bir son dakika duyurusuyla 2018/1 KPSS başvuru kılavuzunda bazı kadrolara yönelik güncelleme yapıldığı açıklandı. Yapılan açıklamanın detaylarında ise şunlara yer verildi: 2018/1 başvuru kılavuzunda TABLO-3.Lisans Mezunlarının Tercihleri Arasında Gösterebileceği Kadro ve Pozisyonlarda yer alan 310524761 kodlu programın Nitelik kodunda Devlet Personel Başkanlığı’ndan gelen yazı doğrultusunda bir güncelleme yapıldığını açıkladı.

Kadroların güncel hali Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) resmi internet sitesinde bulunduğuna açıklamalarda yer aldı. Bu güncellemeden dolayı tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adayların ise tercih süresi boyunca tercihlerinde değişiklik yapabileceği söylendi. Adaylar tercilerini yaparken 2018/1 tercih kılavuzu ve tablolarını kaynak olarak almaları gerektiği söylendi. 310524761 numaralı kadroda güncelleme yapıldığı ifade edilirken bu kod numarasının ise Iğdır Bilgisayar İşletmeni Kadrosuna ait olduğu bilgisine yer verildi.