Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilere düzenlediği TEOG sınavlarını uygulamaya devam ediyor. 26 Nisan - 27 Nisan 2017 tarihlerinde 8. sınıf öğrencilerine TEOG sınavı düzenlenmişti. Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diye öğrenciler ve veliler heyecanlı bekleyişlerini devam ettirmekteydi.

Milli Eğitim Bakanlığı aracılığı ile yapılan duyuruda 8. sınıf öğrencileri için yapılan 26 Nisan 2017 - 27 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenen TEOG sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Sorgulama ekranı kamuoyuna ilan edildi öğrenciler ve veliler sonuçları sorgulayabiliyor.

SORGULAMA EKRANI

e-okul.meb.gov.tr

Milli Eğitim Bakanlığı aracılığı ile sabah saat 10.00 surlarında yapılan duyuru da TEOG sınav sonuçlarının açıklandığı ve öğrenciler ile velilerin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanmış olan veli bilgilendirme sistemi aracılığı ile TEOG sınav sonuçlarını sorgulayabilecekleri belirtildi.

Bilindiği üzere veli bilgilenirme sistemi aracılığı ile veliler TEOG sınav sonuçları hakkında bilgi edinebildiği gibi yine öğrencinin devamsızlık durumu ve diğer derslerden almış olduğu not bilgisi hakkında da bilgi sahibi olabilmektedir.

MEB tarafından 2. dönem 26 Nisan 2017 - 27 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olan TEOG sınavına bir milyon 200 bine yakın öğrenci katılmıştı. Bir milyon 200 bine yakın öğrenci ve öğrencilerin velileri MEB e-okul aracılığı ile teog sınav sonuçlarını sorgulayabilmektedir.

TÜM EĞİTİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN