Bilindiği üzere 16 Nisan 2017 tarihinde referandum yapılacak. Başkanlık sistemine onay verenler evet ve onay vermeyenler ise hayır oyunu kullanacak. Liderler Türkiye geneli miting ve toplu açılış töreni yapmaya devam ederken anket şirketleri de anketlerini yapmaya devam ediyor.

Bilindiği üzere referandum 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak. 17 Nisan 2017 tarihinde ise pazartesi günü olduğu için tüm adaylar iş başı yapacak peki okullar tatil olacak mı? Yoksa olmayacak mı? 17 Nisan 2017 tarihinde okulların tatil olup olmadığı konusunda Milli Eğitim Bakanı İsmet yılmaz açıklama yaptı.

17 NİSAN'DA OKULLAR TATİL

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yapılan açıklama ile Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatı ile 17 Nisan 2017 günü okulların tatil olacağını ifade etti. Buna göre 17 Nisan 2017 tarihinde öğrenciler okulların tatil olması ile okullara gitmeyecek.

DÜZEN VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yaptığı açıklamasında 16 Nisan 2017'de referandumun yapılacağı ve öğretmenlerin de görev alacağını belirterek sağlıklı sayımların yapılması, çalışmaların gerçekleştirilmesi, itirazların neticelendirilebilmesi ve okullarda ki düzen ile temizliğin sağlanabilmesi için Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatı ile 17 Nisan 2017 Pazartesi günü okulların tatil edildiğini duyurdu.

DİĞER TÜM EĞİTİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ