Bilindiği üzere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye'nin dört bir yanında yapılan etkinlikler ile kutlanmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığında geçtiğimiz yıllardan beri 24 Nisan'ın hafta içine denk gelmesi ile tatil edilip edilmemesi konuşulmaktadır.

Öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri için çalışmalarını ve organizasyonlarını tamamlamış durumda yarın 23 Nisan için okullarda yapılacak törenin ardından şenliklerde başlayacak. Peki 24 Nisan Pazartesi günü Milli Eğitim Bakanlığına bğalı okullar tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? Milli Eğitim Bakanlığından açıklama yapıldı.

MEB AÇIKLAMA YAPTI

Özellikle sosyal medya aracılığı ile MEB 24 nisan pazartesi günü okulların tatil olup olmadığı sorularının artması üzerine Milli Eğitim Bakanlığından konu hakkında sıcak bir duyuru yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatilinin 23 Nisan töreni ile başlayıp akşamında ise sona erdiği belirtildi. Kısaca MEB'den yapılan bu açıklama ile 24 Nisan 2017 Pazartesi günü okulların tatil olmayacağı öğrenildi. Buna göre öğrenciler 23 Nisan etkinliğinin sonra ki günü tekrar ders başı yapacaklar.

Öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığının 24 Nisan Pazartesi gününü tatil etmesini istiyordu ancak öğrencileri sevindirecek açıklama Milli Eğitim Bakanlığından gelmedi ve öğrenciler 24 Nisan Pazartesi günü yine okula gidecekler.

TÜM EĞİTİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim