Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde bulunmakta olan Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksek Okulları subay ve astsubay öğrencisi alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanına adaylar başvurularını gerçekleştirmeye devam ediyor.

Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde ki Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksek Okullarında okumak isteyen öğrenciler 3 Harp Okulu ve 4 Astsubay Meslek Yüksek Okulu için müracaatlarını 25 Mayıs 2017 tarihine kadar gerçekleştirebilmektedir. Bu tarihten sonra alım ilanına adaylar başvurularını gerçekleştiremeyecektir.

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ BÖLÜMLERİ

Harp Okulu


Milli Savunma Üniversitesi içerisinde bulunan Harp Okulu üç bölüme ayrılmaktadır. Adaylar istediği bölüm için başvurularını gerçekleştirebilir.
Kara Harp Okulu
Deniz Harp Okulu
Hava Harp Okulu

Astsubay Meslek Yüksek Okulu

Milli Savunma Üniversitesinde ki Astsubay öğrencilerinin okuyacağı Astsubay Meslek Yüksek Okulu ise dörde ayrılmış durumdadır. Adaylar istediği bölümü seçebilmektedir.
Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu
Deniz Astsubay Meslek Yüksek Okulu
Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulu
Bando Astsubay Meslek Yüksek Okulu

BAŞVURULAR

Yukarıda yer almakta olan Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksek Okulları için adaylar müracaatlarını Milli Savunma Üniversitesi için gerçekleştirebilmektedir. Müracaatlar 25 Mayıs 2017'de sona erecek adayların lise mezunu olması ve YGS sınavına girmiş olması gerekmektedir. YGS'den kaç puan almış olması gerektiğnie dair her hangi bir sınır konulmadı.

https://pertem.kkk.tsk.tr/tanitim/
Astsubay Maaşı Ne Kadar? 2017 Yılı Kıdemlere Göre Astsubay Maaşı
Subay Maaşları 2017! Rütbelere Göre Subay Maaşları
Editör: TE Bilisim