Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 22 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavının sonuçlarının açıklanacağı tarihte Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre belli olup netlik kazanmış oldu. Peki ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın detaylarında nelere yer verildi?

İŞTE KPSS SONUÇLARI İLE İLGİLİ ÖSYM TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMALARIN DETAYLARI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde resmi internet siteleri üzerinden bir duyuru yayımlanmıştı. Yayımlanan duyuruya göre ÖSYM Kamu Personeli Seçme Sınavının sonuçlarının açıklanacağı tarihin kesinlik kazandığını yayımladığı duyuruda belirtmiş oldu. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) nin daha önce açıkladığı sınav takviminde ise KPSS sınav sonuçları ile ilgili bir tarih belirtilmemişti.  Buna göre KPSS lisans sonuçları 31 Ağustos tarihinde açıklanacaktır.

Ancak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından yapılan bir son dakika duyurusu ile birlikte KPSS sınav sonuç tarihide kesinlik kazanmış oldu. Kamu Personeli Seçme Sınavının yapılacağı tarih ise daha önceden Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 22 Temmuz 2018 olarak belirlenip resmi ÖSYM internet sitesi üzerinden adayları duyurulmuştu.

Editör: TE Bilisim