Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları adayları için kesin kayıt tarihleri belli olmaya başladı. Bunun ile beraber Kara, Deniz ve Hava Harp Okulu komutanlığı ile ilgili duyurular açıklandı.  Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanan detaylara göre; Kara, Deniz ve Hava Harp Okulu komutanlığı duyuruları açıklandı ve kesin kayıtların başlandığı ifade edildi.

RESMİ SİTEDEN YAPILAN AÇIKLAMAYA GÖRE

Asil listede ismi olan adayların kayıt işlemlerinin 15-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacağı ve mesai saatleri içerisinde olunacağı açıklandı. Bunun ile birlikte yedek listede bulunan adayların ise 27 Ağustos-12 Eylül 2018 tarihleri arasında yine mesai saatleri içerisinde kayıtlarının yapılacağı açıklandı.

Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları için YEDEK olarak bekleyen adaylar için 27 Ağustos tarihinden itibaren başlayarak sırayla YEDEK listeden ASİL listeye geçileceği ve adayların bu bilgilendirmeyi telefon ile alacakları açıklandı.

Aday sırasının size gelmesi durumunda, başvuru sırasında vermiş olduğunuz telefon numarası ile aranacak adayların telefon arandığı zaman telefonda bulunmalar gerektiğini eğer açmazlar ise haklarının kaybolacağı açıklanmaktadır.

Asil listede bulunan adaylara yapılacak olan tebligattan sonra adaylar 2 iş günü içerisinde kesin kayıt yapmamaları halinde kayıt işlemleri de iptal olacağı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı Harp Okulları tarafından açıklamay ulaşmak için Buraya Taıklayınız.

Editör: TE Bilisim