Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. hava limanından iki televizyon kanalının ortak yürüttüğü canlı yayın programına konuk olarak katıldı. Gündeme dair pek çok soruyu yanıtlayan ve açıklık getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmen atamalarına değindi. Yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan bu yıl atama bekleyen 20 bin öğretmenin daha atamalarının gerçekleştirilerek istihdam sağlanacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 3. hava limanında deneme uçuşu gerçekleştirdikten sonra gündeme dair açıklamalarda bulundu. Peki açıklamalarının detaylarında neler yer aldı?

İŞTE 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI İLE İLGİLİ DETAYLAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3. hava limanında deneme uçuşu gerçekleştirdi. Başarılı bir şekilde gerçekleştirilen deneme uçuşundan sonra gündeme dair soruları yanıtladı. İki televizyon kanalının ortak yürüttüğü canlı yayın programında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrtmen atamaları ile ilgili de açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamada bu yıl atama bekleyen öğretmen adaylarından 20 bin kişinin atamasının yapılacağını ve istihdam sağlanacağını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ne kadar ihtiyaç varsa o kadar atama yapılacağını tüm atama bekleyen öğretmenlerin atamasının yapılabileceğinin söylenmesinin yalandan ibaret olduğunu sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilisim