Ülkemizde her sene binlerce aday açıköğretim fakültelerindeki bölümleri tercih etmektedir. AÖF'de bulunan önlisans ile lisans bölümlerinde çok sayıda aday eğitim görmekte olup bütünleme imkanı bulunduğundan dolayı pek çok aday açıköğretim fakültesi için Atatürk Üniversitesini tercih etmektedir. Buna göre Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AT AÖF final sınavları 28 Aralık ile 29 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek. Peki ilgili final sınavına giren adayların sonuçları ne zaman açıklanacak?

FİNAL SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANMA TARİHİ

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ATA AÖF final sınav tarihlerinin ne zaman açıklanacağına rağmen net bir duyuru yok fakat geçtiğimiz dönemlerde yayımlanan sonuç tarihlerine bakıldığında finallerin bi buçuk hafta ile 2 hafta arasında açıkladığı görülmektedir.

Buna göre Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ATA AÖF final son sınavı 29 Aralık tarihinde yapıldığı görülürse sınav sonuçlarının ise 10 Ocak 2020 ile 15 Ocak 2020 tarihleri arasında yayımlanması beklenmektedir. Yine bu tarih net olmamak ile birlikte İşin Olsa ekibimizin yaptığı tahmindir. ATA AÖF aracılığı ile final sınavlarının ne zaman duyurulacağına yönelik resmi bir açıklama gelirse sizleri konu hakkında bilgilendireceğiz.

Editör: TE Bilisim