Bilindiği üzere Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesinin bünyesinde bulunan Açıköğretim Fakültesi (AÖF)'de çok sayıda öğrenci eğitim görmektedir. Öğrenciler isterse YGS - LYS puanları ile isterlerse de ikinci üniversiteye sınavsız olarak başvuru yapabilmektedir.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine ikinci üniversite kayıtları sona erdi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ile İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi ikinci üniversite kayıtlarında ise sona geliyor. Öğrencilerin acilen başvurularını yapması gerekiyor.

BAŞVURULAR BİTİYOR!

Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF)'e başvuru yapacak olan adayların 8 Ekim 2017 tarihine kadar kesin kayıtlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Bu tarihe kadar başvuru yapamayan adaylar bir daha müracaatlarını gerçekleştirememektedir.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi ikinci üniversite kayıtları normalde 6 Ekim'de bitecekti fakat üniversiteden yapılan açıklama ile başvuru tarihlerinin 13 Ekim 2017 tarihine kadar uzatıldığı belirtildi.

Eğer sizlerde her hangi bir üniversitenin lisans ya da ön lisans programlarının her hangi birisinde eğitim görüyorsanız bu üniversitelerin açıköğretim fakültesi ya da açık ve uzaktan eğitim fakültesine belirtilen tarihlere kadar sınavsız olarak başvuru yapabilirsiniz. Üniversitede eğitime devam ettiğiniz için YGS ya da LYS şartı aranmamaktadır.

TÜM EĞİTİM HABERLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim