Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi aracılığı çok sayıda öğrenci üniversite okumakta ve üniversitelerden gelen duyurulara göre sınav tarihlerinde bazı değişiklikler yapılabilmektedir. Yasakların yeniden Türkiye'ye gelmesi sonrasında Açıköğretim Fakültelerinden resmi duyurular gelmeye başladı. Bazı sınavlar online oluyor, bazı sınavlar ise erteleniyor. İşte gelen duyuruları paylaşıyoruz.

Anadolu Üniversitesi AÖF Duyurusu

"Açıköğretim sistemi, örgün ve uzaktan eğitimde güz yarıyılı dönem sonu sınavları çevrimiçi yapılacak. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisi nedeniyle Anadolu Üniversitesi Senatosu, öğrencilerin sağlığını riske atmamak amacıyla, 2020-2021 güz dönemi dönem sonu sınavlarının da çevrimiçi olarak yapılmasına karar verdi."

Atatürk Üniversitesi AÖF Duyurusu

"Online Vize Sınavı Tarihleri Ertelenmiştir
DGS Ek Yerleştirme sonuçlarının, ÖSYM Başkanlığı tarafından henüz açıklanmaması nedeni ile, daha önce      16-22 Kasım 2020 tarihleri arasında yapılacağı ilan edilen 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı vize sınavlarının, 30 Kasım – 11 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılması kararlaştırılmıştır. Ayrıca daha önce 14-15 Kasım 2020 tarihlerinde yüz yüze yapılacağı ilan edilen Ceza İnfaz Kurumları güz yarıyılı vize sınavlarının 28-29 Kasım 2020 tarihlerinde yine yüz yüze yapılması kararlaştırılmıştır."

AUZEF Duyurusu

"2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi ara sınavlarına https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden girebilirsiniz. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemindeki derslerinizin ara sınavları 21 Kasım 2020 – 29 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Sınavlarınıza bu tarihler arasında 24 saat boyunca istediğiniz gün ve saatte girebilirsiniz. "

Yukarıda Açıköğretim Fakülteleri aracılığı ile gelen duyurular belirtilmiş olup sınav tarihlerinde değişiklik varsa nasıl olacağı, online mi yapılacağına yönelik bilgiler verilmiştir.

Editör: TE Bilisim