Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF her sene yüz binlerce öğrenciyi ağırlamaya devam etmekte olup çok sayıda öğrencinin ikinci üniversite ile ya da açıktan üniversite okumasında büyük rol oynamaktadır. Geçtiğimiz 2019 yılının Eylül ayında çok sayıda öğrenci başvurularını tamamladı ve Güz dönemini tamamladı. Buna göre sınav sonuçlarına halen erişebilmekte olan öğrenciler bahar yarı yılında da Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF'e devam etmek isteyenlerin kayıt yenileme tarihlerinde kayıtlarını yenilemesi ve ödemelerini yapmaları gerekmektedir.

Ücretler Ne Kadar ve Nereye Yatırılır

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF'ün kayıt yenileme tarihleri başladı. Öğrenciler 17 Şubat tarihinden başlayarak 28 Şubat tarihine kadar işlemlerini detaylı bir şekilded Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF'ün resmi internet sitesinden yapabilecektir. Bölümlere göre ücret tutarları değişiklik gösterdiği için ortalama bir rakam yoktur. Bu ücreti öğrenciler internet üzerinden kredi kartı ile ya da bankaların ATM, internet bankacılığı, mobil bankacılık veya şubeden yatırabilecektir.

Ders Seçim İşlemleri Nasıl Yapılacak?

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF'te her hangi bir bölümde eğitim görmekte ola öğrenciler 17 Şubat tarihinden başlayarak 28 Şubat tarihine kadar ekle sil haftasında derslerini eklemesi ve silmesi gerekmektedir. Bu işlemi https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx adresine girdikten sonra ilgili giriş bölümünü dolduran öğrenciler karşılarına çıkan zorunlu dersleri seçerek ve seçmeli dersleri ile isteğine göre seçtikten sonra kayıt ederek yapması gerekmektedir.

https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx

Editör: TE Bilisim