Anadolu Üniversitesi Açıköğretim sistemi ile öğrenimlerine devam eden on binlere öğrencisi bulunuyor. 18 19 Ocak tarihlerinde 81 il genelinde gerçekleştirilen Açıköğretim sınavlarının ardından geçtiğimiz dakikalarda sınav soruları ile cevap anahtarı adayların bilgisine sunuldu.

AÖF FİNAL SORULARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

Açıköğretim öğrencileri AÖF e-kampüs üzerinden e mobil uygulamalar üzerinden soruları ve cevap anahtarlarına erişim sağlayabilecekler. Anadolu Üniversitesi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada soruların sistem üzerinden erişime açıldığı ifade edildi.

Sınav sorularını ve cevap anahtarını öğrenebilmek için :  https://ekampus.anadolu.edu.tr adresine T.C: ve şifre ile giriş yapılması gerekmektedir.

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAV SONUÇLARI;

50 Binden fazla kayıtlı öğrencisi bulunan Anadolu Üniversitesinin hafta sonu tüm sınav merkezlerinde gerçekleştirdiği açık öğretim final sınavları sonuçları için geri sayım başladı. Sonuçlar yaklaşık iki hafta sonucunda açıklanmaktır. Buna göre gelişmeler olduğunda aktarmaya devam edeceğiz. Diğer yandan

BAHAR DÖNEMLİ KAYIT VE SINAV TARİHLERİ;

Anadolu Üniversitenin açıkladığı sınav takvimlerine göre Bahar dönemi vize ve final sınavı tarihleri belli oldu. 18 ile 19 Nisan 2020 tarihlerinde vize, 13-14 Haziran 2020 tarihlerinde ise Bahar dönemi dönem sonu final sınavları olacak. Geçtiğimiz yıl başlatılan yaz okulu sınavları için 22-23 Ağustos 2020 tarihinde sınavın yapılması beklenmektedir.

Editör: TE Bilisim