Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF her sene olduğu gibi bu sene de çok sayıda öğrenciyi bünyesine kattı ve işlemleri onayladı. Buna göre AÖF bölümlerine yerleşen adayların çoğu canlı dersler ne zaman başlayacak, dersleri ne zaman izleyebileceğiz gibi sorularını sorarken ilgili husus hakkında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF'ten resmi bir duyuru geldi ve canlı derslerin net olarak başlama tarihleri kamuoyuna duyuruldu. Peki resmi duyuru nedir, canlı dersler hangi tarihte başlayacak?

Canlı Derslerin Başlama Tarihi Nedir?

Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan resmi duyuruda 

"Çevrim içi ortamda eş zamanlı gerçekleşecek Canlı Ders etkinlikleri 2 Kasım Pazartesi günü başlıyor.

Anadolum eKampüs'e giriş yapıldıktan sonra sol menüde bulunan Takvim sekmesindeki "Canlı Ders Takvimi" alanında derslerin gün ve saatleri yer almaktadır.

Öğrencilerimiz derslere eş zamanlı olarak katılabilir, katılamadığı derslerin kayıtlarını Anadolum eKampüs’te Canlı Ders Kayıtları bağlantısından izleyebilirler.

https://ekampus.anadolu.edu.tr" ifadeleri kullanıldı.

Buna göre kayıtlarını yapan, ödemelerini yapan ve onay işlemlerini tamamlayan tüm öğrenciler 2 Kasım tarihinden itibaren olmak üzere canlı derslere katılabilecek ve canlı dersleri diğer öğrenciler ile birlikte eş zamanlı olarak izleyebilecektir.