Açıköğretim sistemi ile eğitimlerine devam eden Lisans ve önlisans öğrencileri Anadolu Üniversitesi AÖF Yaz Okulu sınavları tarihleri ne zaman yapılacağı merak etmekteler. Anadolu üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre sınavlar; 5 Eylül 2020 tarihinde cumartesi günü başlayacak. İnternet üzerinden Online olarak gerçekleştirilecek olan sınav takvimi 9 Eylül 2020 tarihinde 23.59 a kadar devam edecek. 5 günlük sınav internet üzerinden yapılmasının ardından öğrencilere sonuçlar duyurulacak.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Fuat Erdal sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Açıköğretim yaz okulu sınavlarının yapılması için yapılan yoğun çalışmaların sonuçlandığını ve online yapılmasına karar verildiğini aktarmıştı.

AÇIKÖĞRETİM KAYIT TARİHLERİ;

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde YKS sonuçlarına göre kayıt yapacak öğrenciler için son gelişmeler belli oldu. YKS yeni kayıtlar 31 Ağustos tarihinde başlayacak. 10 Eylül 2020 tarihine kadar devam edecek. İkinci üniversite kayıtları 31 Ağustos'ta başlayıp 15 Ekim tarihine kadar devam edecek. Dikey geçiş ve ek yerleştirmeler ise 28 Eylül ile 1 Ekim tarihleri arasında alınacak. Mevcut öğrencilerin kayıt yenileme ders ekle sil işlemleri Açıköğretim kayıtları için 5 Ekim ile 15 Ekim 2020 tarihleri arasında alınması bekleniyor.

Kayıt işlemleri için ders ekleme ve silme tamamlanması ve harç bedelinin ödenmesi gerekiyor. aof.anadolu.edu.tr 45 krediye kadar ders seçimi yapılabilecek. İktisat, İşletme ve Açıköğretim bölümlerinde yüzerce öğrencisi bulunan üniversitenin yeni eğitim ve öğretim dönemi için açıklamalarını aktarmaya devam edeceğiz.

Editör: TE Bilisim