Milyonlarca öğrencisi bulunan ve Açıköğretim Fakültesi olarak oldukça ilgi gören okullardan olan Anadolu Üniversitesi, sosyal medya platformları ve web adresi üzerinden yaptığı duyuruda, sınav giriş belgelerinin yayımlandığını aktardı. Kurum tarafından yapılan duyuruda Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınav giriş belgelerinin yayımlandığını ve sınavların 12-13 Ocak 2019 tarihleri arasında ikili oturumlarla gerçekleştirileceğini aktardı.

Sınavlar iki oturumlu olarak yapılıyor

Bir önceki sınavda olduğu gibi bu sınavda da öğrenciler iki oturumlu şekilde sınavlara katılacaklar. Yürütülecek sınavlarda sabah ve öğle olmak üzere iki farklı oturumla sınavlar gerçekleştirilecektir. 12-13 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan iki oturumdan oluşan sınavların sınav giriş belgeleri Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrenci otomasyonu alanından erişime açılmış durumdadır.

Dikkat edilmesi gerekenler

Adayların sınav giriş belgelerini belirtilen tarihe kadar sistem üzerinden almaları ve sınava gelirken mutlaka yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Sınava katılacak olan adayların mutlak surette yanlarında T.C kimliklerini getirmeleri gerekmektedir. Sınava ehliyet ya da pasaport ile giriş yapılamamaktadır. Bu konuda mağduriyet yaşamamak için bu noktaya dikkat edilmesini önermekteyiz. Ayrıca adaylar yanlarında kalem ve silgilerini kendileri getirmelidir. Sınav salonlarına kalem, kimlik ve silgi gibi gereklilerin yanı sıra yalnızca şeffaf pet şişe içerisinde su getirilmesine olanak tanınacaktır. Adayların cep telefonları, ya da diğer elektronik ürünlerini sınav salonlarına sokmalarına izin verilmeyecektir. Bu noktada da adayların bilinçli olmaları gerekmektedir.

Sınav giriş belgenizi edinmek için tıklayınız.