Anadolu Üniversitesinden beklenen duyuru geldi. Az önce gelen duyuruya göre Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakülteleri 2021-2022 öğretim yılı ikinci üniversite çevrimiçi başvuru ve kayıt duyurusu geldi.

2021-2022 Öğretim Yılı İkinci Üniversite kapsamında, herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile Merkezî Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemine göre eğitim-öğretim yapan fakülteler dışında yükseköğretim programında kayıtlı öğrencilerin Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan fakültelere çevrimiçi (online) başvuru ve kayıt işlemlerini kapsamaktadır.

Adaylar okudukları veya mezun oldukları alanlarda olmamak üzere;

Lisans eğitimi alanlar ön lisans veya lisans programlarına,

Ön lisans eğitimi alanlar ön lisans programlarına çevrimiçi başvurarak kayıt yaptırabilir.

BAŞVURU VE KAYIR İŞLEMLERİ TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Anadolu Üniversitesinden gelen duyuruya göre, Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09:00’da başlayıp, 08 EKim 2021 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını sadece http://aof.anadolu.edu.tr adresinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Öte yandna gelen bir diğer duyuruya göre ise 2021-2022 Öğreti̇m Yılında YKS Kayıt, YKS Ek Yerleşti̇rme ve İki̇nci̇ Üni̇versi̇te Kapsamında Kayıt Yaptıran Öğrenciler İçi̇n Muafiyet Duyurusu yapıldı.

DUYURULARIN DEVAMI: https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim