Ülkemizin en çok öğrenciye sahip üniversitesi olarak bilinen Eskişehir Anadolu Üniversitesinin sahip olduğu Açıköğretim Fakültesi AÖF'de bilindiği üzere çok sayıda öğrenci eğitim görmekte olup her sene yüz binlerce aday daha eğitim almak için başvurularını gerçekleştirmektedir.

Buna göre Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF'de kaç öğrencinin eğitim gördüğü merak edilmekteyken sonunda konu hakkında kamuoyuna duyuru yapıldı ve AÖF'de toplam kaç öğrencinin eğitim gördüğü duyuruldu. Peki AÖF'de toplam okuyan öğrencisi sayısı nedir? AÖF'de kaç kişi eğitim görüyor.

AÖF TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI NEDİR?

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF tarafından yapılan açıklama ile AÖF'de toplam 1 milyon 224 bin öğrencinin eğitim gördüğü belirtilirken hangi mesleklerden eğitimlerin alındığı da duyuruldu. Buna göre en çok eğitim talebi askeri personeller tarafından gösterilmekte olup yine gazeteci, akademisyen, milletvekili, milletvekili, sağlık personeli ve öğretmenler de AÖF'de büyük talep göstermektedir.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF'de 50 yaşının üzerinde 25 bin 50 kişinin eğitim gördüğü duyuruldu. AÖF'e bilindiği üzere ikinci üniversite için sınavsız geçiş hakkı bulunduğundan dolayı her sene yüz binlerce yeni aday daha talep göstermektedir. Yani AÖF'deki öğrenci sayısının katlanarak artması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim