Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde Türkiye'nin dört bir yanından milyonlarca öğrenci okumaktadır. Bulunan bölümlere öğrenciler üniversite sınavlarından aldıkları puanlar ile tercih yapmakta ve dönemlik ödemelerini yapmaları ile sınavlara girerek başarı elde etmekte ve diplomasını elde edebilmektedir. Bilindiği gibi 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi final sınavları Ocak ayının 14 - 15 tarihlerinde yapılmıştı. Cumartesi - Pazar günü yapılan bu final sınavlarının ne zaman açıklanacağı büyük merak ile beklenirken sonunda Anadolu Üniversitesinden yapılan açıklama ile final sınavı sonuçlarının açıklandığı ve elektronik ortama kayıt edildiği duyuruldu.

Sonuçlar Açıklandı!

14 Ocak 2017 - 15 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılan Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavlarına Türkiye geneli toplam 1 milyon 371 bin 859 öğrenci katıldı. Her öğrenci şehirlerinde varsa sınav yerleri bu sınava giriş yapmaktadır. Yine sadece öğrenciler girmemekte ve cezaevlerinde tutukluluk süreçleri devam eden adaylarda açıköğretim fakültesinin sınavlarına katılbilmektedir.

Bir buçuk milyona yakın adayın 14 Ocak 2017 - 15 Ocak 2017 tarihleri arasında girmiş olduğu Açıköğretim Fakültesi Final Sınavı sonuçları sınavdan yaklaşık olarak iki hafta sonra sonuçları açıklanmış oldu. Adaylar 30 Ocak 2017 tarihi ile final sınavı sonuçlarını aşağıda yer alan link aracılığı ile öğrenebilecek. Sizde sonuçları öğrenmek için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

https://sinavsonuc.anadolu.edu.tr/SinavNotAciklama/LoginWithoutPass.aspx
Editör: TE Bilisim