Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavları uzaktan sınavla mı olacak belli oldu. Üniversitesi rektörlüğünden yapılan son dakika açıklama detayları aktarıyoruz. AÖF yaz okulu online mi olacak? Rektör Fuat Erdal yaptığı açıklamalara göre son günlerde vaka artışına neden olan koronavirüsün artışını engellemek amacıyla Açıköğretim yaz okulu sınavlarının internet üzerinden yapılacağı aktarıldı.

Profesör Doktor Fuat Erdal sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Paylaşımda değerli Açıköğretim öğrencilerimiz aldığımız bu kararda önceliğimiz insan sağlığı ve geleceğimiz olmuştur, Bu doğru da yaptığımız çalışma sonucunda yaz okulu online yapılmasına karar verdik. Hepinize sağlıklı başarılı günler dilerim değerlendirmesi yapıldı.

AÖF YAZ OKULU SINAV TARİHİ NEDİR?

Yaz okulunda öğrenciler 5 ders seçimi yapabileceler. Ders seçimleri aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirildi. Başvuru ücretini yatıran öğrenciler kayıt işlemlerini tamamlamasının ardından 5 Eylül 2020 tarihinde sınava girecekler. Online sınavın ardından sınav tarihleri değişecek mi henüz bu konuda bir açıklama gelmedi.

Editör: TE Bilisim