Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine AÖF 2018-2019 kayıt yenileme için yapılması gerekenleri aktarıyoruz. Açıköğretimde okuyan on binlerce öğrenci için 24 Eylül tarihinden itibaren ders seçme ekleme, kayıt yenileme ücretinin yatırılması işlemlerinin tamamlanması gerekiyor. Buna göre AÖF kayıt yenileme ne zaman diye soran adaylar için kayıt yenileme tarihilerini aktarmak istiyoruz.

KAYIT YENİLEME TARİHİLERİ;

AÖF kayıt yenilemeler Anadolu üniversitesinin açıkladığı takvime göre 12 gün sürecek olan işlemler 24 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Buna göre açık öğretim sisteminde bir yıl daha öğrenim görmek isteyen adaylar öncelikle ders seçme işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Adaylar kayıt ücretleri olarak bankaya yapacakları harç ücretlerinin ardından ise yenileme işlemleri tamamlamış olacaktır. Adaylar mutlaka ücret yatırmadan önce ders ekleme ve silme, ders seçim işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Kayıt harç ücretinin bankaya yatırılmasının ardından bu işlemlerde değişiklik yapılmasına izin vermeyecektir.

KAYIT YENİLEME ÜCRETİ NE KADAR? HANGİ BANKAYA YATIRILACAK?

Adayların kayıt yenileme için ders seçme işlemlerinin ardından herhangi bir banka kredi kartı ile ödeme yapmaları mümkün olacaktır. Kredi kartı ile ödeme yapacak olan adayların son günden önce bu işlemi tamamlamış olmaları önem kazanmakta. Adaylar internet bankacılığı üzerinden, Bankaların ATM'lerinden ve mobil bankacılık üzerinden ücret yatırabilecekler.

DERS SEÇİMLERİ İÇİN;

Ders seçimleri Anadolu Üniversitesi internet sitesi kayıt otomosyon sistemi üzerinden yapılacak. 

Ders seçimleri içinhttp://aof.anadolu.edu.tr

Ayrıca sınavsız ikinci üniversite kaydından yeni kayıt yapacak olan adaylar için kayıt süreleri 5 Ekim tarihine kadar uzatıldığı açıklandı. Adayların sınavsız ikinci üniversite yapabilecekleri bir çok yeni bölüm açıldı. Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesinden daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim