İŞKUR üzerine 30 farklı branşta öğretmen alımları yapılacak. Kamu kurumu ve özel kurumlara bağlı eğitim ve öğretim birimlerinin ihtiyaç olduğu alanlardaki personel istihdamları devam ediyor. Çalışma Bakanlığı'na bağlı İŞKUR üzerinden açıklanan 30'dan fazla branşta 115 öğretmen alımları gerçekleştirecek anlarda en az Lisans mezunu olmak isteniliyor başvuru özel şartları ve genel şartları ile alım yapılacak kadrolar şu şekilde;

İngilizce Öğretmenliği, Matematik Ortaöğretim, Okul Öncesi, Kimya  Ortaöğretim, Fizik  -Ortaöğretim, Biyoloji, Sınıf, Özel Eğitim, Rehber   (Psikolojik Danışman), Türk Dili Ve Edebiyat  -Ortaöğretim, Okul Öncesi, Fen Bilgisi  İlköğretim, Beden Eğitimi ve Spor, Coğrafya  -Ortaöğretim, İlköğretim Matematik, Türkçe, Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi  -Ortaöğretim, Mekatronik, Motor (Otomotiv)  -Ortaöğretim, Müzik  -Ortaöğretim, Tarih  -Ortaöğretim, Zihinsel Engelliler  -Özel Eğitim, Bilgisayar  -Ortaöğretim, Dans   (Özel Kurs), Elektrik, Felsefe Grubu  -Ortaöğretim, Fransızca,  Japonca, Metal,  Orta Öğretim, Sosyal Bilgiler, Sosyal Bilgiler  -Ortaöğretim, Teknik Öğretim (Orta Öğretim), Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme öğretmenleri kadrosunda alımlar yapılacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Başvuru genel şartlarında adayların En az 18 yaşını doldurmuş olmaları eğitim düzeylerinde Lisans mezunu olmaları Eğitim fakültesinde mezunu olmaları ya da formasyon eğitim sertifikasına sahip olmaları tecrübe ya da tecrübesiz olmalı ile bu ilanları başvuru yapabilecekler.

Yabancı dil öğretmenliği mezun adaylarının yapacağı ingilizce öğretmeni alımlarında İngiliz Dili Edebiyatı bölümlerinden mezun, İngilizce öğretmenliği mezunu olmak ya da pedagojik formasyon belgesi sahibi olmak ,akıcı derece İngilizce konuşma becerisine sahip olmak, kendini sürekli yenilemek güler yüzlü sabırlı, sorumluluk sahibi olmak gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adayların İŞKUR portal üzerine T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile giriş yapmaları, ilan arama bölümünde Meslek bölümüne başvuru yapmak istedikleri öğretmenlik branşı yazarak ara butonuna basmanız yeterli olacak.

Editör: TE Bilisim