Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile geçtiğimiz hafta 27. dönem POMEM ilanı duyuruldu. Uzun süredir adaylar tarafından beklenen ilan büyük bir müjde ile karşılandı. Buna göre müracaatlar 8 Aralık 2020 tarihi itibari ile başlamış olup şu anda sitede aralıklarla yoğunluk olabiliyor. Peki 27. dönem POMEM başvuru ücreti kaç TL? başvuru ücretini adaylar kredi kartı ile ödeyebilir m, nereden ve nasıl ödeyebilecekler?

Başvuru Ücreti Kaç TL?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından alınan karar ile 27. dönem POMEM başvuru ücreti 150 TL olarak belirtildi. Önce karar 130 TL olarak açıklanmış ancak yapılan düzeltme ile 150 TL olduğu açıklanmıştı.

Başvuru Ücreti Nasıl Ödenir?

Polis Akademisi Başkanlığı POMEM 150 TL'lik başvuru ücreti sadece Halkbank aracılığı ile ödenmektedir. Halkbank şubeleri, Halkbank ATM'leri ya da Halkbank internet bankacılığına giriş yaparak ödemeler bölümünde yer alan Polis Akademisi
Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “27. Dönem POMEM Giriş Sınavı” isimli hesaba 150 TL'lik ödemenin yapılması gerekmektedir.

Her hangi bir ibann ya da hesap numarası belirtilmemiş olup farklı bankalardan gelen ödemeler kabul edilmemektedir. Adayların kesinlikle ödemelerini Halkbank'tan yapması gerekmekte olup yanlış yapılan işlemlerde iade gerçekleştirilmemektedir. Yine kredi kartı ile ödeme mevcut değildir.

Editör: TE Bilisim