Milyonlarca genç gözleri ÖSYM'ye çevirdi. ÖSYM'den gelecek olan müjde ile adaylar tercih sonuçlarına ulaşabilecekler. YKS ( Yükseköğretim Kurumları Sınavı ) ile Üniversiteye giriş sınavı 2021 yılında 26 - 27 haziran 2021 tarihinde yapılmıştı. Tercihler yapıldı ve şimdi de sonuçlar bekleniyor.

SINAV SONUÇLARI 8 GÜN ERKEN AÇIKLANMIŞTI!

Ölçme, Seçme ve yerleştirme merkezi Başkanlığı YKS sonuçlarını 8 gün erken açıklayarak adaylara müjdeli haberi vermişti. Bu kapsamda 26 - 27 haziran 2021 tarihlerinde yapılan YKS sonuçları geçtiğimi ay 28 Temmuz 2021 tarihinde sabah 7 civarında açıklanmıştı. Sonuçlar belirtilen tarihten 8 gün erken açıklanmıştı.

YKS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN?

YKS sonuçları sonrası adaylar Üniversitelere giriş için tercihte bulundular. Tercih sonuçları henüz duyurulmadı. Tüm Sosyal Medyalarda gümden olan YKS tercih sonuçları için gözler ÖSYM üzerine çevrildi. Aynı zamanda Google aramalarda da en çok aranan sırasına giren YKS Tercih sonuçlarını Bugün veya Önümüzdeki günlerde açıklanabilir.

YKS Tercih sonuçları ardından Üniversite kayıtları 31 Ağustos 2021 tarihinde Elektronik ortamda başlayacaktır.

YKS TERCİH SONUÇLARI HAKKINDA AÇIKLAMA!

ÖSYM Başkanından konu hakkında açıklama geldi. Halis Aygün yaptığı açıklamada YKS tercih souç işlemlerinin devam ettiğni ve önümüzdek hafta açıklanacağını belirtti. Resmi Açıklama Şöyledir:

Sevgili gençler, biliyorum YKS sonuçlarını heyecanla bekliyorsunuz, sizi anlıyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. 2021-YKS yerleştirme işlemleri ve kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde sonuçları açıklayacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. #ykstercih2021

YKS TERCİH SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA