YKS ye çok az bir zaman kala Ölçme Seçme ve Yerleştime Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı resmi internet sitesi tarafından bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sınavına girecek olan adayların eğitim bilgilerini kontrol edebileceği açıklandı. Peki adaylar eğitim bilgilerini nasıl kontrol edecek?Adaylar eğitim bilgilerine nasıl ulaşacak?

İŞTE ÖSYM TARAFINDAN YAPILAN O DUYURUNUN AYRINTILARI

Ölçme Seçme ve Yerleştime Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı resmi internet sitesi tarafından bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ye başvuruda bulunup e- okul bilgilerini alamayan, e-okul eğitim bilgisi ulaşmayan adaylara bilgilerini kontrol, güncelleme ve teyit işlemlerini yapabilmesi için Kamu Kurumları İşlemleri Sistemi'nin 18 Haziran 2018 tarihinde açılacağı Ölçme Seçme ve Yerleştime Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı resmi internet sitesi tarafından adaylara duyuruldu.

Ortaöğretim kurumlarının yapacakları veya adayların bireysel olarak doğrudan yapmaya çalıştıkları değişiklik taleplerinin ÖSYM tarafından kabul edilmeyeceğide yayımlanan bilgiler arasındaydı. Kullanıcı bilgilerini hatırlamayan okul müdürlükleri kullanıcı bilgilerine tekrar ulaşabilmek için Ölçme Seçme ve Yerleştime Merkezi (ÖSYM) 444 67 96 numaralı çağrı merkezini aramaları gerektiği ÖSYM tarafından duyurulan bilgiler arasındaydı.

Editör: TE Bilisim