Türkiye’nin en çok izlenen yapımları arasında yer alan ve yarışmacılara lüks araba kazanma fırsatı sunan eğlenceli aile yarışması Yaparsın Aşkım, Fox TV kanalının en izlenen yarışması olarak bilinmektedir. Yarışma kapsamında evli, nişanlı ya da sevgili çiftler başvuru yapabilmekte ve ikili olarak farklı türde etaplardan oluşan parkurlarda yarışmaktadır. En çok puanı toplayan iki çift son kez araba kazanmak için ikili grup olarak yarışmakta ve belirlenen dereceleri tamamlayanlar ise lüks arabanın sahibi olmaktadır. Peki kimler, yarışma için başvuru yapabilir, başvuru işlemleri nasıl yapılır, işte detaylar.

Yaparsın Aşkım Yarışması Nedir?

Fox TV tarafından ekranlara getirilen Yaparsın Aşkım daha önce de benzerlerinin bulunduğu ve daha öncesinde aynı formatta başka yapımlarında da yer aldığı bir yarış türü olarak İlker Ayrık tarafından sunulan, eşlerin kıyasıya yarıştığı bir yarışmadır. Yarışma farklı etaplardan oluşmakla birlikte kadın ve erkek yarışmacılar, eşler sırası ile dönüşümlü olarak farklı oyunlarda birbiri ile yarışmakta, genelde yarışacak olan eşe diğer eşin belirlediği bir sayı ya da hedefi en yüksek olarak hedefi gerçekleştiren ilgili etaptan puanı almaktadır. En yüksek puanı alan eşler final oynamak için seçilir. Son etapta ise arabayı almak için iki eşli grup birbiri ile final mücadelesi kapsamında oyun oynar. Oyunu alan arabayı da alır.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Fox TV üzerinden yayınlanan yarışmaya başvurular online olarak alınmakta ve adayların yarışmanın resmi internet sitesi üzerinden ilgili başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Yarışmaya bu kapsamda sadece eşler, nişanılar, sevgililer ve evlilerin katıldığını söylemek mümkündür.

Başvuru için yarışmacı adaylarının https://www.fox.com.tr/Yaparsin-Askim/ekstra/22/Basvuru-Formuinternet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Açılan sayfada ad, soyad bilgileri başta olmak üzere iletişim ve adres bilgileri ile erkek ve kadın olarak tek kişi tarafından doldurulması yeterlidir. Form doldurulduktan ilgili alana çiftler fotoğraflarını yüklerler ve daha sonra aşağıda yer alan “Başvurumu Tamamla” butonuna basarak başarı ile başvuruyu tamamlamış olurlar. Daha önce yapılan başvurular da yine sorgulama yapılarak görülebilmektedir. Aynı zamanda önceki başvuruyu da güncellemek için adaylar https://cast.pervasizyapim.com/basvuru/YaparsinAskim/giris.php adresinden işlemlerini yapabilir.

Editör: TE Bilisim