Türkiye'nin perakende satış mağazalarından bir tanesi olan Migros personel alımları için çok sayıda başvuru alıyor. İş başvurusu yapmak isteyen adaylar Migros iş başvuru sayfalarına nasıl erişebileceğini, idari kadroda ve mağaza yönetici kadrosunda personel alımlarının nasıl yapıldığını iş başvurularının nasıl yapıldığını merak etmektedir.

MİGROS HAKKINDA;

Migros 1954 yılında hayat pahalılığına karşı Koç bünyesinde kurulumu gerçekleştirdi. 1991 yılında ise halka açılan ilk şirket olarak faaliyetlerini sürdürmeye karar vermesi ardından Yurt dışı mağaza sayısını hızla arttırarak 2000'li yılların başında 50. yılını kutladı. 2016 yılında ise Tesco'nun Türkiye'de bulunan mağazalarını bünyesine katarak online alışveriş mağazalarından tazedirek alımını gerçekleştirdi.

MİGROS İŞ BAŞVURUSU;

Migros'ta kariyer hedefleri bulunan personel adayları için çok önemli imkanlar sunar. örnek olarak 6 ayda mağaza yöneticisi olabilir. 3 yılda mağza müdürü olabilirsiniz. Staj programları, part time olarak mağaza yöneticisi, büro personelleri, satış temsilcileri alımları yapılmakta. İnsan kaynakları alanına önemli yatırımlar yapan Migros'ta idari kadrolarda dijital medya uzmanı, marka iletişim uzmanı, İnsan Kaynakları Bütçe Raporlama Uzmanı, İş Geliştirme Uzmanı, Mağaza yöneticisi alımları ve diğer kadrolarda ise; sıcak satış elemanı, kasiyer, tezgahtar, kasap, meyve sebze tezgahtarı, kasiyer, şarküteri, mağaza personeli satış elemanı gibi kadrolarda istihdamlar yapılmaktadır.

İş başvuruları kariyer portalı üzerinden yapılabilmektedir. Migros Kurumsal resmi internet sitesi üzerinden de açık olan iş ilanları açıklanmaktadır. Türkiye genelindeki ilanlara bu sayfadan erişebilirsiniz.

https://www.migroskurumsal.com/IKBasvuru.aspx?IcerikID=36

Editör: TE Bilisim