Türkiye’nin hemen hemen her ilinde faaliyet gösteren firmalardan biri olan Migros, aynı zamanda ülkede market sektörü içerisinde yer alan en köklü markalardan biridir. Bu kapsamda sadece farklı markaları değil kendi üretimi markaları da marketleri aracılığı ile müşterilere ulaştıran Migros, şüphesiz birçok vatandaşın ilk tercihlerinden biridir. Özellikle yiyecekten içeceğe, elektronikten giyime farklı ürünleri müşterileri ile buluşturan marketin çalışma saatleri de birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere bayramlarda ve diğer özel günlerde marketin çalışma saatleri şu şekildedir.

Hafta İçi - Sonu Çalışma Saatleri

Haftanın 7 günü müşterilerine market sektöründe hizmet Sunan Migros, ülkenin birçok yerinde birden fazla şubeye sahiptir. Aynı çalışmasaati prensibine sahip olan bu marketler hafta içi de hafta sonu da müşterilere hizmet vermektedir. Bu doğrultuda market hafta içi ve sonu saat 09:00’da açılmakla birlikte gece saat 22:00’a kadar kesintisiz hizmet vermeye devam etmektedir. Hafta sonu da aynı şekilde aynı saatlerde açık olan market 09:00 ile 22:00 saatleri arasında açıktır.

Bayram ve Özel Günler

Marketin çalışma düzenine göre ise bayramlarda ilk gün kapalı olmakla birlikte bazı zamanlarda öğlenden sonra saat 12:00’dan itibaren açık olabilmektedir. Bunun yanı sıra yine yılbaşı yani 1 Ocak tarihinde de öğleden sonra 13:00 ya da 12:00’dan itibaren hizmet vermektedir.

Editör: TE Bilisim