Üniversite sonuçları açıklandı ve tercih yapanlar yaptıkları ve istedikleri bölümleri tercih ederek yerleştiler. Hepinizi tebrik ediyoruz, bundan sonraki hayatınızda da aynı başarıların devam etmesini diliyoruz. Tabi ki bir öğrenci olarak birçok ihtiyacınız olacak ve bunları gerçekleştirmek için hayatın vazgeçilmez ürünü olan paraya ihtiyacınız var. Eğitim hayatlarını rahatça gerçekleştirmek ve daha iyi bir şekilde öğrencilik geçirmek için öğrencilerin mutlaka burslara ihtiyacı vardır ve bu verilen bursların düzenli ve her zaman verilebilir olması daha iyi olur. Hem fiyat bakımından hem de süreklilik bakımdan Kredi ve Yurtlar Kurumu bursu ve kredisi, öğrenciler için muhteşem bir avantajdır çünkü verilen öğrenim bursu ve öğrenim kredisi okul hayatınız boyunca sizlere verilir.

ZİRAAT BANKASI İLE BERABERSİNİZ

Eğer öğrenim bursu veya öğrenim kredisi alırsanız, Bursu veya Krediyi kullanmanız için Ziraat Bankası tarafından sizlere kredi kartı verilecektir ve orada açılan hesaba TC kimlik numaranızın son sayısına göre ayarlanan günde yatacaktır. Bu işlemlerin hepsi Ziraat Bankası tarafından yapılmaktadır ve sizin tek yapmanız gereken bankaya gidip bu kart işinizi halletmek olacaktır. Genellikle Ziraat Bankası, Kredi ve Yurtlar Kurumunun burs ve kredi başvuru sonuçları açıklandıktan sonra tüm Türkiye’deki üniversiteler için bir gün belirleyerek ve stand yerleri açarak sizlerin oralara gitmesi ve 5 – 10 dakikalık başvuru ile kartınızı teslim almanız mümkün. Yani dediğimiz gibi bütün sorumluluklar bankada size bu konuda fazla bir iş düşmemektedir.

BURS İÇİN İYİ ŞANSLAR

Kredi ve Yurtlar kurumunun bursları genellikle kimlere çıkacakları belli olmaz bu yüzden başvuru yapıp bir şansınızı denemenizi öneririz, eğer kredi çıkarsa almama fırsatınız mevcut merak etmeyin. Eğitim hayatınızda başarılar dileriz.

Editör: TE Bilisim