2011 yılı itibariyle yayınlanmaya başlanan Kim Milyoner Olmak İster, 9. Sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Kenan Işık ile efsane olan ve 2020 yılı itibariyle Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster yarışmak isteyenler için başvuru formunu da açık tutuyor. İsteyen herkesin formu doldurarak katılım sağlayabildiği program, ön eleme gibi farklı etaplara da sahip.

Kim Milyoner Olmak İster başvuru formu nasıl doldurulur?

https://www.atv.com.tr/milyoner/form adresinden ulaşabileceğiniz başvuru formunda tüm alanların eksiksiz bir şekilde doldurulması başvuru için yeterli. Kişisel bilgiler, eğitim bilgileri, iş ve çalışma bilgileri, hobiler, özel yetenek durumu, daha önce varsa yarışma bilgileri, en beğenilen film ve müzik bilgileri, sağlık durumu gibi bilgiler formda istenmektedir. İsteyen herkesin başvuru formundan doldurulması yeterlidir. Form doldurulduktan sonra ATV Kim Milyoner Olmak İster ekibine başvuru iletilmektedir. Başvurular arasından yapılan değerlendirmeler olumlu olursa, kişinin verdiği bilgiler doğrultusunda iletişim kurulmaktadır. Kişilerin fotoğraf ve gireceği bilgilere dikkat etmesi, en doğru ve dikkat çekecek bilgilerle formu doldurması gerekir.

Kim Milyoner Olmak İster’de nasıl başarılı olunur?

Genel kültür ağırlıklı soruların sorulduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında başarılı olmak isteyenlerin iyi bir hazırlık süreci yaşaması gerekmektedir. 9 sezondan beri ekranlara gelen programda soru formatları artık bilindiğinden dolayı programların takip edilmesi, soruların analiz edilerek bu yönde eksikliklerin giderilmesi yarışmaya katılacak kişiler için avantaj sağlayacaktır.

Editör: TE Bilisim