Günden güne büyüyen giyim devi DeFacto, her geçen gün daha fazla kişiye istihdam sağlamaktadır. Özellikle mağazalarda görevlendirlimek üzere yarı zamanlı ve tam zamanlı personel arayışı içerisinde olan kurum sık sık iş ilanı yayınlamakta ve adayların başvurularını toplamaktadır.

DEFACTO İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR

Defacto'ya iş başvurusu yapmak isteyenlerin Kariyer.net ya da Defacto'nun sosyal medya sayfası (https://facebook.com/defactokariyer/) üzerinden ilanları takip edebilir. DeFacto tarafından yayınlanan iş ilanının ardından başvuru formunu internet üzerinden doldurabilir ve iş başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

ŞUBEDEN BAŞVURU

Çoğu aday internet üzerinden iş başvurusu yapıyor olsa da DeFacto'da çalışan çoğu kişi doğrudan mağazadan fiziksel olarak yaptığı başvuru sonrasında göreve başlamıştır. Bu açıdan adayların en yakın DeFacto mağazasına doğrudan giderek CV bırakması veya personelden sorumlu kişiyle görüşmesi de mümkündür. Bu, çok daha etkin ve işe giriş için hızlı bir yöntemdir, kesinlikle mümkünse öncelikli olarak bu yöntem denenmelidir. Çoğu mağaza iş ilanı yayınlamamış olsa da elden verilen CV'leri depoluyor ve işe alım olacağı zaman ilk olarak bu adaylarla iletişime geçiyor.

Editör: TE Bilisim