Günümüzde hemen hemen ülkenin her ilinde bir ya da birden fazla şubeye sahip olan, Türkiye’nin en geniş süper market ağlarından biri olan BİM, binlerce kişinin ilk market tercihlerinden birini oluşturuyor. Bu bağlamda birçok kişi tarafından sevilen ve ziyaret edilen marketlerden biri olan BİM’in açılış ve kapanış saatlerini merak etmektedir. Aynı zamanda marketin hafta sonu çalışma saatleri de birçok kişi tarafından merakla beklenmektedir.

BİM Açılış ve Kapanış Saatleri

Birçok kişinin merak ettiği konuların başında gelen marketin çalışma saatlerine ilişkin detaylar ise şu şekildedir. BİM marketler zinciri Türkiye’nin hemen hemen her yerinde hizmet vermekte olup genel açılış ve kapanış saatleri de tüm illerde aynı şekilde yer almaktadır. Buna göre marketin hafta içi açılış saati 09.00 olarak ifade edilmekle birlikte kapanış saati ise 21:00 olarak belirlenmiştir. Bu noktada market hafta sonları da açık olmakla birlikte hafta sonu da aynı saatte açılıp aynı saatte kapanmaktadır. 12 saat boyunca aralıksız hizmet veren market hemen hemen her tür market hizmetini sunmaktadır.

Bayramlarda ve Diğer Özel Günlerde Açık Mı?

Türkiye’nin birçok ilinde hizmet veren BİM, 12 saat boyunca hem hafta içi hem de hafta sonu hizmet vermektedir. Buna göre BİM marketler zinciri özel günler ve bayramlarda da belirli saatlerde hizmet vermektedir. Ramazan ve Kurban Bayramı’nın ilk günü kapalı olmakla birlikte Yılbaşında da öğleden sonra açıktır.

Editör: TE Bilisim