Zonguldak Filyos Belediyesi 13 Şubat 2017 tarihli devlet personel başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre Zonguldak Filyos Belediyesi personel alımı yapacak. Zonguldak Filyos Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini tamamlamak için 1 adet Tam Zamanlı sözleşmeli personel alacak. Başvurusu onaylanan adaylar Zonguldak Filyos Belediyesi tarafından tarafından yapılacak sözlü sınav ile belirlenecektir. Adaylara sınavda meslek, genel kültür, yetenek, davranış, ifade ve temsil kabiliyeti davranış ve mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olup, olmadığı göz önünde bulundurulacaktır. 

Adayların başvurularını gerçekleştirebilmeleri için, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durum söz konusu olmamak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmak, Mesleğinde en az 5 yıl deneyimli olmak, adayların en az 4 yıllık inşaat mühendisliği bölümü fakültelerinden birinden mezun olmuş olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak,Çaycuma İlçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak ve herhangi bir başka kurumda mecburi sözleşmeli hizmet şartı olmaması şartları aranacaktır. Zonguldak Filyos Belediyesi alım yapacağı kadro aşağıdaki gibidir;
 
UNVANI ADEDİ EĞİTİM DURUMU
İnşaat Mühendisi 1 Üniversitelerin Mühendislik Fakültelerinin İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olmak

Başvuru yapacak olan personel adayları, 13 Şubat 2017 tarihi ile 15 Şubat 2017 tarihleri arasında en geç 17:00 a kadar  başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Filyos Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne yapılacaktır. (Üçüncü şahıslar eliyle, faks, posta ve elektronik posta (e-mail) ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Adaylardan başvuru sırasında aşağıdaki belgeler istenecektir.

Başvuruda İstenecek Belgeler;

1- Öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı veya fotokopisi
2- Nüfus cüzdanı aslı veya fotokopisi
3- Sağlık raporu (Aile Hekimliğinden)
4- Son altı ay içinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf
5- Yerleşim yeri belgesi
Ayrıca ilanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim