Resmi Gazete tarafından 24 Eylül 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Zeytin Burnu Belediyesi personel alımı yapacka. Yayımlanan ilana göre Zeytin Burnu Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Bay vey Bayan kadosundan oluşan Avukat pozisyonu için personel alımı yapılacak. Zeytin Burnu Belediyesi Avukat alımı yapacağı ilan için başvuru şartlarını açıkladı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Zeytin Burnu Belediyesi toplamda 2 kişilik boş kadro ile Avukat alack. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar içni askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlı ksorunu olmamak, Hukuk fakültesi mezunu olmak, Avukat ruhsatnamesine sahip olmak ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 80 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına, 22 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 26 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Zeytin Burnu Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.  Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacaktır. Son başvuru tarihinden sonra belediyemize ulaşan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.